EMphoto!

#westcoast

Här är några bilder som jag knäppte under helgen då jag var på kusten i husvagnen!

/ Emelie 

Hos Philippe

Igår åt jag, mamma, pappa, min lillebror och min kompis ute på restaurang. Vi åt på ett ställe som hette "Hos Philippe" och det var huur gott som helst där. Trevlig personal och högklassig mat - det kunde inte bli bättre! :)

Jag beställde en mozarella pizza (nummer 26 på menyn, Contessa) och ett glas citronvatten. Det var den godaste pizzan jag har ätit på länge kan jag säga er. Det enda negativa jag kan hitta var dock att pizzan var så extrremt stor, den var så stor att den hängde utanför tallriken. Jag kan tycka att det är lite onödigt med så stor pizza eftersom man bara orkade äta en tredjedel av den och jag tror inte att det är många som orkar äta en hel sådan pizza heller och då blir det att man slänge en massa mat i onödan tyvärr.

Som "förrätt" fick man en liten talllrik med pizzasallad också!

/ Emelie

Girllfest på stranden med vattenbalongskrig!

Hej!

Idag ska jag kolla när min syster har dansuppvisning och sen åka hem till Emelie och hjälpa henne med vattenbalonger.

Emelie har ordant en strandfest ikväll men vattenbalongskrig så det blir jättekul.

Jag tar med mig min GoPro och gör en film som jag kommer lägga upp om den blir bra, och  tar lite bilder också.

Här är några bilder jag tog på min kompis Kajsa och några jag tog på blommor för några dagar sen.

-Maja

Tidning och radio

Dagen har varit full med nya upplevelser. Imorse åkte jag och min kompis Julia ner till vänersborg där vi mötte upp ett gäng killar. Strax efter det träffade vi en reporter som intervjuade oss och tog lite bilder. Det var jätte roligt! Efter det tog vi en paus och efter pausen åkte vi vidare till trollhättan med killarna, och gissa vad vi fick göra där?! Jo vi fick faktiskt prata i radio! Det var något nytt för mig men jag måste säga att det var riktigt, riktigt roligt!

Hoppas att ni har haft en bra dag!

/ Emelie

 

Träningspass för ben + rumpa

Som vissa av er redan vet så läser jag Ida Wargs blogg. Hon delar med sig av allt från träningspass till  recept på nyttig och hälsosam mat.

För ungefär två veckor sedan delade hon med sig av ett helt underbart ben+rump pass. Jag tycker detta är både effektivt och roligt men det bästa är att man kan göra det hemma på rummet för det behövs inga redskap över huvud taget! 

Jag ska börja köra detta 1-2 gånger i veckan nu när jag blir frisk igen (har nämligen råkat ut för feber, halsont och hosta). Jag ska även springa minst 1 gång i veckan och köra 1 mage+rygg pass och 1 arm pass. Jag ska börja köra på alllvar och ta tag med träningen igen för jag tycker att det är så himla roligt att träna och jag mår så himla mycket bättre av det. Kosten har äntligen fallit tillbaka till sitt rätta jag igen = HÄLSOSAMT OCH NYTTIGT. Älskar denns livsstilen så varför inte leva i den?! 

10 squats med upphopp

10 enbenshöftlyft/sida

10 hoppande utfall

10 rumplyft

VILA 1 min

x5

Här är en video på passet så ni ser hur övningarna ser ut: 

/Emelie

The nature is beautiful

Nikon D7200 + SIGMA 70-300mm 

I förmiddags tog jag kameran och gick ut för att fota lite. Jag blev bara så inspirerad av den vackra naturen som omringade mig när jag låg och solade så jag var tvungen att hämta min kamera och fota lite. Här är några bilder som jag tog! :)

/ Emelie 

Nelly

Hej!

För några dagar sen så beställde jag den här snygga kappan från nelly.

Jag tror att den kommer bli jättesnygg över en klänning eller något.

-Maja