EMphoto!

Två fina halsband

Dessa bilderna tog jag på två utav mina halsband förut. Tyckte det blev väldigt bra bilder då dem är ganska skarpa och att det är helt vitt i bakgrunden vilket gör att det nästan ser ut som ett produktfoto som man har på hemsidor! 

Förövrigt så tycker jag att dessa halsbanden är väldigt fina! 

 

Snapshots from the day

En wrap till middag efter skolan // Details av dagens outfit // Bananpankakor  till kvällsmat med varma hallon, yollibox, almondbutter, peanutbutter, kanel och gurkvatten ihop med Julia 

Photoshoot

 

Här är några bilder från igår.

Vi vet att det är lite naket men det är det som är det fina i bilderna.

Alla människor ser ut som de gör och det är inget vi skämms för och det är inget man ska skämmas för!

Du har den kropp du har och man ska vara nöjd över den.

Pankakskalas!

Hej på er!

Efter en lång dag med filminspelningar och fotografering så gjorde vi jättegoda bananpankakor som vi sedan gjorde en tårta av.

Vi hade nutella, sylt och grädde, det blev supergott! 

Vi spelade även in en video som snart kommer upp så håll ögenen öppna!!!

Nicecream

En ovanlig frukost, men riktigt god. Fungerar som både dessert och mellanmål eller varför inte frukost som jag valde!? 

Det ser ut som glass och har glassig koncistens så jag kallar det för glass. Det är även väldigt nyttigt och jag tror att det är därifrån namnet "nicecream" kommer. Nice, för att det är hälsosamt och bra för kroppen och cream, för att det är som glass i koncistensen!

Jag valde att toppa med frysta hallon, lite kokosflingor och en nypa solroskärnor! Det blev oslagbart gott, tänk er chokladglass med en touch av kokos  

Recept på glutenfritt, supergott fröknäcke

Detta behöver du:

1/2 dl linfrön

1/2 dl sesamfrön

1/4 dl hackade mandlar 

3/4 dl solroskärnor 

2 dl bovetemjöl

1 krm havssalt 

1/2 dl olivolja 

2  1/2 dl vatten

Gör såhär: 

- Sätt ugnen på 150 grader. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt  (OBS! - pappret måste täcke hela plåten) 

- Blanda alla frön och kärnor tillsammans med bovetemjöl och havssalt i en bunke. 

- Tillsätt olivoljan ocj rör om. Koka upp vattnet och tillsätt det. Rör om till det blir en jämn smet/gröt. Om smeten skulle bli för hård så är det bara till att tilsätta lite extra vatten.

- Häll smeten på bakplåtspappret och bred ut den jämnt över hela pappret, ända ut i kanterna. 

- Strö lite flingsalt över hela brödet. 

- Grädda mitt i ugnen ca 65-70 min. Låt det sedan kallna helt innan du bryter det i mindre bitar. 

KLART!

Jag tycker detta är ett supergott knäcke som är riktigt lätt att göra. Det enda som tar tid är gräddningen men under tiden kan man göra andra saker så det är inte så jobbigt att det ska gräddas såppas länge. Jag tycker absolut att ni ska testa detta om ni inte redan har gjort det! Detta knäcket är glutenfritt, det glömde jag säga i början! Jag rekomenderar starkt att äta en skiva med ost, skinka & smör till en skål med fil och musli ---> viola, en perfekt frukost! 

Yankee Candle

Jag fick ett nytt Yankee Candle utav mina tjejkompisar när jag fyllde år - Soft Blanket. Det luktar otroligt gott! Har tittat på det länge, dom har koll på mig haha! Är jätte glad för det, tack så mycket <3

Mitt andra i samlingen och fler blir det!